Luna park Obilić

luna-park

Luna park u Vrnjačkoj Banji

Zabava u Vrnjačkoj Banji ne manjka, mesta i načina za zabavu ima dosta. Jedna od najprimaljivijih lokacija za zabavu je svakako luna park Obilić. U luna parku se možemo zbaviti na velikom ringišpilu, autodromu,brukomeli, karuseli, velikom toboganu Pevac, igraonici i vožnji na enterprise-u. Luna park Obilić je najzanimljivji deci i mladima, ali i stariji ga posećuju. Ako dolazite sa porodicom ili prijateljima obavezno iskoristite specijalnu ponudu za kupljenih 5 žetona 1 žeton dobijate gratis, zabavite se zajedno na autodromu ili nekoj vama zanimljivijoj ponudi koja je u okviru luna parka Obilić. Sam nastanak luna parka Obilić datira iz 1923. godine tada je osnovan u Kruševcu, 1935. godine luna park Obilić je preseljen za Beograd gde se može naći i dan danas. Ovaj luna park se može pohvaliti bogatim iskustvom koje je stečeno zahvaljujući gostovanjima širom tadašnje stare Jugoslavije u to vreme su luna parkovi bili jako popularni, kao i internacionalnim iskustvom koje je stečeno u Libiji.

luna park obilic - vrnjacka banja

Luna park Obilić nalazi se na samoj Promenadi kod restorana Srbija u čijoj se neposrednoj blizini nalazi izvor mineralne vode Jezero. Veliki Ringišpil iliti velika vrteška, sprava je koja služi za zabavnu vožnju u luna parku, a u toku vožnje čuje se muzika čija je svrha da dodatno zabavi svoje „putnike“. Zabavna vožnja na ringišpilu pogodna je za gotovo sve uzraste, u zabavnim parkovima ringišpili su obavezni jer imaju veliki broj obožavaoca. Autodrom zabavna vožnja u malim električnim automobilima koji se mogu slobodno kontrosolisati na površini na kojoj se nalaze, vozila su obezbeđena širokim gumenim prstenom za slučaj naleti, tako da je vožnja elektičnim automobilima poptuno bezbedna. Autodrom miljenik je dečaka, ali ni devojčice ne zaostaju za njima, i one su redovni posetioci autodroma, a pred njih omiljne su i porodične vožnje kao i grupni dolazak prijatelja koji se zajedno zabavljaju na površini namenjenoj za vožnju. Spuštanja niz tobogan deci nikad dosta, veliki tobogan Pevac predmet je obožavanje dece. Brukomelu, karuselu, enterprise… posetioci luna parka Obilić ne propuštaju, svaka od atrakcija zabavnog parka mora se probati.

luna park

Zabavna vožnja za sve kojima hvali razonoda, isprobavanje nečeg drugačijeg, a opet s druge strane nekima luna park nije stran jer naprosto uživaju u stalnoj poseti njemu, to su najčešće ljudi avanturističkog duha koji znaju kako i gde da se zabave. Domaćin luna parka Obilić Vule Lukić ima svoj princip rada a to je: obavezna dobrodošlica korisniku, lepa reč i pokoji žeton gratis. Za njegov princip rada može se reći da je dobar obzirom na posećenost luna parka Obilić, ljubaznost je ono što se uvek može očekivati u ovom zabavnom parku, ali i dobra usluga ili je bolje da se kaže „luda“ vožnja. Ono što nikako ne sme da se propusti je vožnja na eterprisi, to je najveća atrakcija u luna parku. Mališani kao najčešći posetioci luna parka Obilić imaju brojna iskustva u svom sećanju, zabavni park je pravo mesto za njih, u luna parku im je uvek interesantno. Ako želite da ugodite svojim najbližima i sebi obavezno posetite luna park Obilić, sem zabavnih vožnji ima tu još mnogo štošta da se vidi i doživi.

 luna park u vrnjackoj banji-obilic

U luna parku se mogu kupiti razne igračke za decu, skulpture za odrasle… A kako su posetioci najčešće deca tu se uvek mogu kupiti razne lizalice, ušećerene jabuke, slatka vuna, sladoledi… a to sve i stariji vole. Na mnogo toga zanimljivog se može naići, luna parkovi su s razlogom poznati po dobrom provodu. Zabavna muzika, “ luda“ vožnja i avanturistički duh posetioca zovu da im se pridružite i osetite i vi kako je voziti se na velikom ringišpilu, karuseli, enterprisi, brukomeli… Sve atrakcije luna parka Obilića mame vas da ih isprobate, a kad jednom probudite zaspalo dete u sebi želećete da ste i vi stalni posetioci zabavnih parkova. Luna park Oblić ima dugu tradiciju i iskustvo, zasluženo poverenje posetioca, poznat je po zabavi i dobrom raspoloženju, pa zato uzmite svoje najmilije za ruke i posetite luna park Obilić gde će vas pozitivna eenrgija i avanturistički duh poneti i sigurno ćete uživati na nekoj od atrakcija zabavnog parka.